Termeni de utilizare

Momentul in care un utilizator care a accesat site-ul pastiledeslabiteficiente.net continua navigarea prin paginile acestuia, utilizand informatia pusa la dispozitie, reprezinta si momentul in care acesta isi da acordul, in mod automat, asupra termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului, fiind exclusa posibilitatea de invocare a necunoasterii acestora.

1. Face tot posibilul pentru ca informatiile puse la dispozitie sa fie unele cat mai exacte si cat mai corecte din punct de vedere al realitatii, dar acest lucru nu inseamna ca nu pot interveni si anumite erori de redactare, care pot schimba destul de mult sensul paragrafului in cauza. Asadar, pastiledeslabiteficiente.net nu ofera niciun fel de garantie asupra acestui aspect si nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele prejuditii care pot aparea ca urmare a utilizarii acestor informatii.

2. Orice exploatare si preluare integrala sau partiala a textelor, imaginilor si a altor materiale puse la dispozitie de pastiledeslabiteficiente.net, indiferent ca vorbim de una comerciala sau necomerciala, este interzisa, fiind necesar acordul scris al administratorului acestui site.

3. Inainte de a opta pentru un anume regim recomandat de pastiledeslabiteficiente.net, precum si inainte de a incepe utilizarea unui anumit tip de pastile, recomandam ca vizitatorul sa discute cu medicul de familie despre cat de compatibile sunt acestea cu organismul sau. Redactorii si administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru eventualele probleme de sanatate care pot aparea in urma utilizarii acestor pastile.